Ungla clavada o "uñeros"

La ungla clavada, també coneguda com ungla encarnada o "uñero" es produeix quan els costats de les ungles, normalment del primer dit del peu, es claven literalment a la pell i provoquen una petita ferida molt dolorosa que es pot inflamar, infectar...

Les ungles clavades o "unyeros" són molt dolorosos i encara que es treguin, la ungla clavada torna a aparèixer quan creix la ungla.

El tractamento definitiu per als "unyeros" o ungla clavada és la eliminació parcial de matriu ungleal, que només té uns mil.límetres d'amplada, corresponents a la porció d'ungla clavada.

Si s'el.limina aquest tram de matriu, la ungla clavada no torna a repertir-se. És la solució definitiva per a la ungla clavada.

La operació és totalment sense dolor, es realitza sota anestèssia local, d'aquesta manera, la ungla clavada no tornarà a infectar-se si es realitza la remodelació de la matriu de la ungla.

És fàcil de realitzar i no s'ha d'arrencar la ungla, sino que tans sols es remodela la porció de la ungla clavada.

Tractament ungla clavada

Les causes són diverses:

  • Ungles molt amples
  • Ungles desviades
  • Desviacions o deformacions dels dits
  • Hipersudoració del peu
  • Mal tallat de les ungles ...

El tractament de la ungla clavada o "uñero" per tal que sigui definitiu, normalment passa per una petita intervenció per eliminar DEFINITIVAMENT la porció d'ungla que es clava i així alleugerir el dolor agut, i evitar que es repeteixi periòdicament.

Avui dia no cal "arreglar els peus o les ungles" periòdicament per tal de mantenir una ungla clavada controlada, si no que tenim la capacitat de solucionar-ho definitivament.

Contacta amb nosaltres, et respondrem tan aviat com ens sigui possible

933 840 740 Demana hora

/* Cookies */