Plantilles Express d'entrega inmediata

Plantillas express

Les nostres plantilles express són la solució perfecta quan necessitem unes plantilles de manera inmediata.

Si necessitem unes plantilles urgents, gràcies a les noves tecnologies i materials, podem realitzar unes plantilles totalment personalitzades i especialment dissenyades per als nostres peus a la primera visita.

El fet de que es tracti de plantilles express no vol dir que es realitzin a tota pressa, senzillament, les noves tecnologies ens permeten agilitzar el procés de manera que el pacient pugui sortir de la nostra clínica amb les plantilles ja confeccionades.

A l'estiu també es poden portar plantilles

Aquestes plantilles poden utilitzar-se amb sandàlies i d'altres tipus de sabates obertes, el.laborades amb tot el procés que ens caracteritza: exploració, diagnòstic biomecànic i finalment, confecció personalitzada, es tracta d'un tractament definitiu però de producció accelerada.

Plantilles express

Les nostres plantilles express de podologia es realitzen amb uns materials de característiques mecàniques molt innovadores, de la familia dels EVA's però de diferents densitats. Aquest tipus de materials ens permeten realitzar les plantilles al moment, el mateix dia de la primera visita, el pacient s'en va amb les plantilles posades.

És la solució perfecta per a persones que inicien un dolor de peus, una inflamació abans de marxar de viatge, o per a persones que tenen jornades laborlas més llargues durant el període vacacional, ... en general per a situacions en las que es necessita una intervenció inmediata i en la que la gran majoria de clíniques podològiques estan tancades.

En tots aquests casos, les nostres plantilles express són las solució ja que es fan al moment.

Tenim solucions per als teus peus

Centre Podològic Monés

Demana'ns hora