Factors de creixement

Els factors de creixement són un preparat líquid o gelatinós, derivat de la pròpia sang del pacient, que contenen una alta concentració de proteïnes inductores i acceleradores dels processos naturals de cicatrizació i acció antiinflamatòria.

El propi cos utilitza aquestses proteïnes quan hi ha una lesió. Aquestes proteïnes es troben naturalment a les plaquetes (cèl.lules de la sang).

Al nostre centre fem servir els factors de creixement per facilitar la cicatrització després d'una cirurgia de peu, disminuïnt el temps de recuperació.

El mateix dia de la intervenció quirúrgica extraiem una petita quantitat de sang del pacient. Mitjançant unes tècniques de centrifugació i un tractament de la sang, obtenim un concentrat de proteïnes en forma de líquid o gel, que l'aplicar-se dins de la ferida quirúrgica afavoreix els processos de cicatrizació natural dels ossos, articulacions, pell...

Per a l'aplicació dels Factors de creixement contem amb la infraesctructura i personal especialitzat en aquestes tècniques, per oferir als nostres pacients la cirurgia en les millors condicions possibles.

Callos o durícies als peus

Contacta amb nosaltres, et respondrem tan aviat com ens sigui possible

933 840 740 Demana hora

/* Cookies */