Tractament de l'ungla clavada o "uñeros"

Resol els teus dubtes sobre les ungles clavades o unyeros. Tot el que has de saber sobre el tractament de la ungla clavada per a poder eliminar el problema definitivament.:

Quan s'han d'operar les ungles clavades?

Sempre que de forma repetitiva hi hagi una ungla clavada en un o els dos costats del dit, o bé quan sigui la primera vegada que es clava però hi hagi una inflamació i infecció greus que impedeixin un tractament conservador.

Si m'opero caldrà que m'arregli les ungles cada mes?

No. La operació d'una ungla clavada és definitiva. Un cop solucionat, normalment la ungla queda en condicions de poder-se tallar i arreglar un mateix.

La intervenció de l' "uñero" és definitiva, es pot tornar a clavar l'ungla?

. La intervenció tal i com la realtizem nosaltres és definitiva. Es fa per tal que mai més es torni a clavar l'ungla.

L' operació d'una ungla clavada és dolorosa?

No, es fa sota anestèssia local del dit. El que cal és una bona tècnica anestèssica, lenta i esperant el temps necessari per tal que el dit quedi ben adormit.

Quin tipus d'anestèssia em posaran?

L'anestèssia és local. Es posa a nivell la base del dit i només s'adorm el propi dit. Per això no requereix de temps de recuperació després de la intervenció i el pacient pot marxar inmediatament cap al seu domicili.

L'anestèssia és dolorosa?

La infiltració de l'anestèssia pot provocar cert dolor tot i que amb una bona tècnica, acurada i pausada, aconseguim disminuïr aquesta sensació al màxim.

Després de la operació es passa dolor?

No, si s'ha fet una bona tècnica, curosa i repectuosa, i amb la medicació posquirúrgica adecuada, en principi gairebé ningú se'ns queixa de dolor.

Cal arrencar l'ungla sencera?

Mai, en cap cas. Només s'eliminen els pocs milímetres laterals d'ungla que causen el dolor. Arrencar l'ungla sencera en la majoria de casos provoca més lesions i alteracions de les que ja hi havia.

Si hi ha infecció es pot operar l'ungla clavada?

. Amb el tractament antibiòtic adequat

Quan podré tornar a portar calçat normal?

Normalment en 10 dies es pot tornar a portar el calçat normal. Mentre duren les cures cal portar un calçat obert a la zona dels dits.

He d'agafar la baixa laboral?

Si.Les intervencions al peu requereixen de repòs relatiu. Normalment recomanem 4 dies de repòs relatiu i inactivitat laboral per tal que el dit es curi el més ràpidament possible. Es pot caminar però cal previndre els possibles cops, inflamació... que provocaria un calçat tancat i una activitat normal

Quan podré conduïr després de la intervenció de l'ungla??

Normalment als 6-8 dies.

Podré caminar inmediatament?

. La intervenció dura 10 minuts i se surt de la nostra clínica pel propi peu.

He d'anar a la clínica a fer-me cures després de la intervenció?

. Normalment es fan 3 cures, una a les 24-48h, a la setmana i als 10 dies. No cal fer res a casa per comte propi.

Es pot intervenir una ungla clavada a un nen?

Si, si està correctament indicada i no hi ha alteracions o malalties generals que ho contradiguin, la intervenció de l'ungla clavada o uñero es pot realitzar a qualsevol edat.

Cal vigilar la forma i el lloc on fer la operació d'ungla clavada?

. Cal acudir sempre a un especialista en cirurgia del peu, un Podòleg col•legiat. Cal una tècnica precisa i acurada. Un centre o clínica amb codi d'autorització per realitzar cirurgia, del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, això garantirà unes istal.lacions adecuades, les mesures d'asèpsia i els coneixaments necessaris per part del personal per tractar aquestes patologies.

Tratamiento uñeros

Contacta amb nosaltres, et respondrem tan aviat com ens sigui possible

933 840 740 Demana hora

/* Cookies */