Plantilles per a Peus Plans

El peu pla és una alteració estructural del peu en la qual desapareix l'arc intern. A simple vista s'observa la planta del peu llisa, plana, sense volta plantar.

És molt evident quan l'individu està dret, en càrrega, s'observa contacte total de la planta del peu amb el terra.

A causa del peu pla el cos perd la seva capacitat d'amortiment, sent els impactes contra el terra, simplement en caminar, molt més traumàtics. La col.locació dels eixos articulars del turmell, genoll i maluc es veuen alterats per la desestructuració del pont plantar, això ens condueix a una menor efectivitat del gest mecànic, major desgast i sobretot sobrecàrregues musculars a tots els nivells fins i tot musculatura lumbar.

Un peu pla pot associar-se a galindons (juanetes), patologia de menisc extern de genoll, síndrome del piramidal i lumbàlgies.

El peu pla sol confondre amb el peu valg, molt freqüent en nens.

Per evitar arribar a totes aquestes situacions o per tractar-les en cas de ja estar presents és bàsic recuperar l'estructura de la planta del peu, la seva capacitat moll i l'adequada col.locació articular.

A les nostres clí́niques busquem el balanç biomecànic i per això realitzem un tractament global, basat en unes plantilles capaces de controlar l'arc o pont del peu, mitjançant un estímul extern.

Una plantilla personalitzada i individualitzada, capaç de suportar el pes corporal i exercir de tutor de la desviació, protegint el peu i l'individu de desgasts prematurs, portant a una major rendibilitat mecànica.

Plantilles peus plans

El completem amb treball muscular selectiu, estiraments, recol.locació postural, fisioteràpia... aplicant la nostra filosofia de tractament multidisciplinari i holístic.

Contacta amb nosaltres, et respondrem tan aviat com ens sigui possible

933 840 740 Demana hora

/* Cookies */