Podologia infantil

Podologia infantil

La podologia infantil és una especialitat molt destacada en els nostres centres. Som especialistes en exploració biomecànica infantil:

  • analitzem l'estructura
  • alineació de maluc, genoll i turmell del nen / nena
  • mobilitat articular
  • qualitat muscular
  • elasticitat

i el validem mitjançant el patró de marxa sobre una plataforma de pressions que ens permet observar tota la seqüència de suport del pas i detectar en quin moment i en quin lloc es produeix l'error mecànic.

L'estudi biomecànic és essencial per decidir si el nen / nena necessita o no tractament. En cas que així fos el tractament que oferim és un tractament global, multidisciplinar, basat en plantilles personalitzades, dissenyades amb materials innovadors adaptats al pes, mobilitat i esport del nen / nena però complementat amb fisioteràpia infantil, programa d'estiraments musculars, recol.locació postural, així com consells bàsic per al calçat, pla d'entrenament, si és necessari.

Cal destacar que les plantilles infantils responen a uns objectius previs que s'han de comprovar en les posteriors visites control, de seguiment, bàsiques per a un èxit global del tractament, i que permetran modificar els elements de la plantilla segons vagi adaptant o recuperant el nen / nena durant el període d'acomodació.

Considerem la podologia infantil no només una sol.lució a dolors, sobrecàrregues, lesions ... sinó una peça essencial per al correcte creixement i desenvolupament del cos del nen / nena.

Les alteracions posturals del peu arrosseguen el genoll que també es desvia i creix incorrectament.

Podologia infantil

Alhora es provoca alteració del centre de gravetat i incoherència postural.

Una plantilla infantil, que busqui l'estimulació, mitjançant elements tous, no lesius aconsegueix reinformar el patró d'equilibri del nen i fa que la seva biomecànica sigui més econòmica.

No és normal que un nen / nena tingui dolor, de peus o cames, no és normal que al caminar es cansi, ni tampoc amb l'activitat esportiva escolar. Si el cos d'un nen no suporta l'activitat física normal a la seva edat, es queixa de dolor, cansament o és poc capaç, no li agrada, probablement és que alguna cosa falla mecànicament parlant i aquest esforç suposa massa desgast per aquest organisme.

Aquesta és la nostra filosofia, la podologia infantil ha d'ajudar al cos a desenvolupar-se amb normalitat, facilitar al nen / nena la forma de corregir, i ha protegir-lo de deformacions o conseqüències per a l'edat adulta, convertint el seu cos en una estructura mecànicament econòmica, sense despeses ni desgast innecessaris.

Preu orientatiu del tractament: 65€

Tenim solucions per als teus peus

Centre Podològic Monés

Demana'ns hora