Podologia del peu diabètic

Els nostres centres disposen de conveni amb el programa “Peu Diabètic” del CatSalut.

Es tracta d’un programa d’assistència podològica dispensada per la Generalitat de Catalunya a través dels podòlegs adscrits i autoritzats per fer-ho. L’objectiu és facilitar l’atenció podològica dels pacients diabètics, d’acord amb el seus graus de severitat, per evitar així complicacions derivades de la diabetis, que podrien ser fatals.

Els podòlegs de Centre Podologic Monés i de Centre Podològic Tàrrega disposen de l’especialització i la pràctica clínica que el tractament del peu diabètic requereix.

El Dr. Francesc Monés, amb amplia trajectòria clínica dins el sector del peu diabètic, Màster en Peu Diabètic per la UAB i Podòleg de la Unitat de Peu Diabètic de l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, és qui coordina el departament.

Els peus de les persones que pateixen diabetes són un punt diana d'alteracions que produeix la pròpia malaltia.

A la nostra clínica disposem dels coneixements, infraestructura i aparatologia necessaris per tractar i tenir cura dels peus de les persones diabètiques.

Tota persona diabètica s'inclou en un protocol on se li realitzen proves per valorar la vascularització aterial i venosa dels peus, i l'estat del sistema nerviós responsable de la sensibilitat i mobilitat dels peus. Aquestes proves ens donen un coneixement de l'estat d'afectació dels peus a causa de la diabetes. Aquesta afectació és lenta però quan es manifesta pot ser en fases avançades i no recuperables. Una bona exploració periòdica dels peus previndrà problemes a la llarga.

El tractament de la pell i ungles dels peus diabètics ha de ser especialitzat i realitzat per un podòleg per evitar riscos. La valoració postural, la recerca de punts de pressió a la planta del peu, alteracions articulars ... són de vital importància per plantejar els tractaments adequats:

A les nostres clíniques trobarà el diagnòstic i tractaments més adequats.

Apart de ser centre col.laborador amb CatSalut per a derivacions des del metge de capçalera a les nostres clíniques, tambe tenim conveni amb X-Feet 3D Insoles.

Peu diabètic
Pie diabético

Contacta amb nosaltres, et respondrem tan aviat com ens sigui possible

933 840 740 Demana hora

/* Cookies */