Callos o durícies als peus

Callos, durícies o ulls de poll, claus,... Totes aquestes maneres populars es refereixen al mateix problema: un enduriment i engrossiment de la pell que provoca molèsties als peus i moltes vegades dolor.

Aquest engrossiment de les últimes capes de la pell acostuma a ser degut a causes mecàniques, ja sigui per pressió o per fregament, a una zona de la pell del peu.

Als nostres centres podològics podem eliminar els callos o durícies per a que vostè pugui recuperar una marxa còmoda i sense dolor. Establirem una pauta de tractament de les durícies adecuada a la seva situació.

Les causes de la formació dels callos o durícies poden ser:

  • Marxa incorrecta. Caminar d'una manera determinada pot afavorir que hi hagi un excés de recolzament o fregament a zones concretes del peu.
  • Estrucutra del peu. La forma de la planta del peu pot portar a tenir peus plans, peus cavus o , peus valgs, i això pot comportar ser propens a tenir els anomenats callos.
  • Deformitats als ossos dels peus. Les promiències òssias del peu, xoquen amb el calçat, com els Juanetes o dits en garra, per exemple.
  • Portar un calçat inadequat: punta estreta, talons d'agulla, botes de seguretat,...

Un cop identificat l'origen dels mal anomenats callos, podrem treure les durícies i tractar el peu per desfer-nos definitivament del problema.

Callos o durícies als peus

Contacta amb nosaltres, et respondrem tan aviat com ens sigui possible

933 840 740 Demana hora

/* Cookies */