Plantilles per als peus

Els nostres centres compten amb professionals especialitzats en biomecànica capaços de detectar, mitjançant sistemes d'anàlisi biomecànica i tecnologia d'última generació, errors estructurals, posturals, de les diferents fases de la marxa o del gest esportiu.

Concretar quin és i on és el problema serveix per poder dissenyar el tractament, oferint una plantilla personalitzada i totalment individualitzada per a cada pacient.

Cal destacar que comptem amb laboratori propi. Això ens permet confeccionar les plantilles de forma manual durant tot el procés i readaptar i acomodar amb el pacient in situ.

La nostra forma de treball es basa en fixar un objectius, concrets, que la plantilla ha de complir.

Passats uns dies es visita de nou al pacient i es revisen aquests objectius, podent comprovar el grau de satisfacció del pacient. Es tracta doncs d'un tractament global, no és una venda de plantilles estàndard, sinó que es fa un seguiment de l'adaptació, i tot això completat amb recol.locació postural, programa d'estiraments, treball fisioterapèutic ... segons cada cas demani.

Els materials utilitzats per a la confecció de platilles varien segons els requisits biomecànics de la mateixa:

  • capacitat d'amortiment
  • rebot o absorció d'impactes
  • descàrrega de pressions...

Escollint-los segons el pes del pacient, la seva activitat esportiva, el seu perfil i sobretot, segons la patologia diagnosticada, sempre utilitzant materials innovadors, importats per proveïdors d'alta qualitat.

Fabricació plantilles peus

Contacta amb nosaltres, et respondrem tan aviat com ens sigui possible

933 840 740 Demana hora

/* Cookies */