Podòlegs Barcelona

Centre Podològic Monés és un centre especialitzat en la salut dels peus amb més de 40 anys d'experiència. A les nostres clíniques hi trobareu un equip de professionals compromesos dedicats exclusivament a conèixer, cuidar i tractar els vostres peus, amb l'objectiu d'oferir-vos la millor solució a qualsevol problema.

Consta d'un departament d'atenció primària del peu on es valora, es diagnostiquen i es tracten els problemes de consulta més freqüents: dolor, durícies, ulls de poll, ungles clavades (uñeros), peu diabètic... i des d'on es deriven als altres departaments per tractaments més avançats.

El departament de Biomecànica on es realitzen valoracions posturals, estudis de la sequência dinàmica, anàlisis del gest esportiu, la prevenció de lesions... sempre amb mètodes i tractaments ortèsics (plantilles, pròtesis...) de màxima innovació.

El departament de cirurgia avançada del peu amb les millors solucions a la cirurgia de juanetes (galindons), unyeros, dits en garrra, neuroma de Morton...còmodes, fàcils i sense esperes.

Centre podológico Monés

Un seguiment personalitzat, contacte directe amb el cirurgià 24h i sobretot resultats garantits.

A les nostres clíniques trobarà un tracte basat en: la honestedat, la professionalitat i el seguiment individualitzat, constant i proper de cada persona.

Contacta amb nosaltres, et respondrem tan aviat com ens sigui possible

933 840 740 Demana hora

/* Cookies */