Instal.lacions

La nostra Clínica de Podologia compta amb les instal.lacions més modernes i actualitzades que vostè puqui trobar a una clínica podològica.

Disposem de diferents boxs per a la atenció podològica, box de radiologia, box de Podologia, sala d'exploració biomecànica del peu i quiròfan propi.

La nostra Clínica és una de les primeres clíniques a Catalunya en disposar de quiròfan propi homol.logat per la Generalitat de Catalunya, fins i tot altres podòloges que no disposen de quiròfan sol.liciten el nostre quiròfan per a poder realitzar operacions.

És per això, que els hi podemo oferir un servei integral de Podologia, tots els tractaments i les operacions que vostè i els seus pies requereixin, es realitzaran a les nostres instal.lacions, sense la necessitat de trasllats incòmodes a hospitals.

La nostra sala d'exploració biomecànica disposa de complets i moderns aparells per a detectar qualsevol anomalia al caminar, que sovint esdevé amb mal de peus i d'esquena. Els nostres podòlegs podran diagnosticar el seu problema i donar-li una sol.lució.

La nostra Clínica també compta amb boxes de tractament podològico i de radiología, per a poder donar-li el servei més complet que els seus peus puguin necessitar.

Tenim solucions per als teus peus

Centre Podològic Monés

Demana'ns hora