Instal.lacions

Disposem del primer quiròfan de cirurgia menor ambulatòria podològica donat d’alta a Catalunya. També de sala d’esterilització i zona de recuperació del pacient.

El centre compta amb dos box de quiropodologia, equipats amb sistema de RX diagnòstic.

El departament de biomecànica consta de sala d’exploració, amb sistemes d’anàlisis de pressions per al diagnòstic, material de rehabilitació, sistemes òptics, i impressora 3D.

Destacar el laboratori propi on es confeccionen de forma personalitzada i individual les plantilles especifiques, esportives, infantils, etc. amb materials tècnics innovadors, en constant recerca i evolució.

La nostra Clínica de Podologia compta amb les instal.lacions més modernes i actualitzades que vostè puqui trobar a una clínica podològica.

Disposem de diferents boxs per a la atenció podològica, box de radiologia, box de Podologia, sala d'exploració biomecànica del peu i quiròfan propi.

La nostra Clínica és una de les primeres clíniques a Catalunya en disposar de quiròfan propi.

És per això, que els hi podem oferir un servei integral de Podologia, tots els tractaments i les operacions que vostè i els seus peus requereixin, es realitzaran a les nostres instal.lacions, sense la necessitat de trasllats incòmodes a hospitals.

La nostra sala d'exploració biomecànica disposa de complets i moderns aparells per a detectar qualsevol anomalia al caminar, que sovint esdevé amb mal de peus i d'esquena. Els nostres podòlegs podran diagnosticar el seu problema i donar-li una sol.lució.

La nostra Clínica també compta amb boxes de tractament podològico i de radiología, per a poder donar-li el servei més complet que els seus peus puguin necessitar.

Contacta amb nosaltres, et respondrem tan aviat com ens sigui possible

933 840 740 Demana hora

/* Cookies */