Podologia esportiva

La podologia esportiva és per als nostres centres un pilar.

Estem especialitzats en exploració biomecànica, mitjançant plataformes de pressions d' última generació, i sobretot en tractament esportiu personalitzat que es basa no només en les plantilles esportives individualitzades i especialitzades per a cada esport, sinó en:

  • Valoracions posturals
  • Aanàlisi del gest esportiu
  • Pla d'entrenament adaptat
  • Programa d'estiraments i recol.locació postural
  • Cconsells bàsic per al calçat i la prevenció de lesions

Les plantilles esportives es dissenyen i confeccionen per a cada pacient, amb materials innovadors i sobretot responen a uns objectius previs que s'han de comprovar en les posteriors visites control, de seguiment, bàsiques per a un èxit global del tractament, i que permetran modificar els elements de la plantilla segons vagi adaptant o recuperant l'esportista durant el període d'acomodació.

Podología esportiva

Destacar que considerem els tractaments per esportista no només una solució per lesions, sobrecàrregues, tendinitis, ... sinó com una peça més del seu equipament per poder practicar d'una manera segura però sobretot efectiva el seu esport.

Creiem que una bona plantilla esportiva pot millorar el rendiment d'alguns esportistes i sobretot protegir-los de possibles lesions. Per això aconsellem a tot esportista, professional o no, que es realitzi un estudi biomecànic i que si cal utilitzar una plantilla esportiva personalitzada, acompanyada de tot un pla de seguiment, no únicament com a tractament de lesions sinó com personalització del calçat, per aconseguir màxima efectivitat de l'esforç, màxima eficiència. En definitiva gaudir més, desgastant-nos menys.

La responsable d'aquest departament és la Dp.Anna Tribó, Màster en Ciències Mèdiques aplicades a l'activitat física i l'Esport, membre de AEPODE, Associació Espanyola de Podologia de l'esport i amb dilatada experiència entre el món de l'esport. Va realitzar pràctiques amb Prof Martín Rueda Sánchez. Va ser podòloga del Club Bàsquet Lleida, amb l'Equip Caprabo Lleida de la lliga ULEB Espanyola.

Actualment és col.laboradora esporàdica dels equips Unió Esportiva Lleida de futbol, i Handbol Lleida i podòloga oficial del club d'atletisme Km0 de Lleida i altres clubs d'atletisme. Ha realitzat col.laboracions com a docent a la Universitat de Lleida, INEF, i amb la Universitat de Barcelona, al Postgrau de Podologia Esportiva.

Col.labora també com a docent per la Universitat de Roma en el Màster Europeu de Podologia Esportiva.

Veure article sobre el Síndrome d'Estrès Tibial.

Contacta amb nosaltres, et respondrem tan aviat com ens sigui possible

933 840 740 Demana hora

/* Cookies */