Plantilles infantils

Som especialistes en plantilles infantils, plantilles per a nens totalment personalitzades.

Si busques un podòleg especialista en podologia infantil, al nostre centre comptem amb l'experiència i la formació de la Dra. Anna Tribó, qui s'encarrega de l'àrea pediàtrica, oferint un servei integral en diagnòstic i en seguiment dels nens.

Les plantilles ortopèdiques per a nens requereixen d'un tipus d'estudi diferenciat al dels adults, ja que necessiten d'uns materials d'una altre naturalesa i un especial seguiment degut al creixement natural dels peus dels nens.

Les plantilles infantils per a sabates s'han de fer amb materials específics i totalment personalitzats per poder garantir la correcció postural i per aconseguir que els nens puguin dur-les còmodament.

A l'hora de disenyar les plantilles per a nens, visitem als nens fent una exploració biomecànica completa, no es tracta només de fer-li les plantilles, si no de diagnosticar la patologia per poder corregir-la.

Li farem entrega d'un informe complet amb els resultats de l'estudi dels peus per a que pugui fer-li arribar també al seu pediatra, i fer així una valoració i un seguiment conjunt de la salut dels seus peus.

Plantilles infantils Plantilles infantils

Contacta amb nosaltres, et respondrem tan aviat com ens sigui possible

933 840 740 Demana hora

/* Cookies */