Plantilles esportives

A la nostra clínica considerem l'esport essencial per a un correcte desenvolupament físic i intel.lectual de l'individu. L'esport és i ha de ser salut. Per això qualsevol individu que no pugui practicar esport amb normalitat a causa de dolor, molèsties o sobrecàrregues en el peu o cama és perquè mecànicament hi ha alguna cosa que no funciona correctament.

El repte està en investigar i descobrir. Tractar l'alteració mecànica que es produeix en el gest esportiu serà la clau per sol.lucionar el problema i evitar futures lesions, sobrecàrregues o desgastos.

Els nostres professionals no fan plantilles esportives únicament, sinó que realitzen tractaments per a esportistes, en els quals s'inclou:

  • valoració postural
  • anàlisi del gest esportiu
  • programes d'entrenament progressiu
  • derivació al fisioterapeuta indicant estiraments selectius de cadenes musculars, que poden entrar en compromís amb l'activitat física
  • consells per al calçat
  • i sobretot una plantilla personalitzada, adaptada a l'esport en qüestió, capaç de compensar l'alteració que s'hagi identificat mitjançant un complet estudi biomecànic d'anàlisi de la marxa
Plantilles esportives

L'estudi biomecànic es realitza mitjançant una plataforma de pressions i unes càmeres externes que ens permeten observar, la seqüència de les pressions plantars durant la marxa, així com l'alineació d'eixos turmell-genoll i cama durant la mateixa.

L'anàlisi biomecànic és primordial per a un bon tractament de l'esportista mitjançant plantilles esportives que hauran d'anar sempre acompanyades d'un seguiment personalitzat i s'han de fer amb materials tècnics adaptats a cada esport.

És important i ajuda per a un bon resultat, utilitzar materials d'última generació i eines informàtiques per al diagnòstic d'última tecnologia.

Els nostres professionals són especialistes en podologia esportiva i Màster en Ciències Mèdiques Aplicades a l'Activitat Física i Esportiva.

Contacta amb nosaltres, et respondrem tan aviat com ens sigui possible

933 840 740 Demana hora

/* Cookies */